RRETH NESH

Ne jemi kompania e pare qe operojme ne Shqiperi duke marre keshtu per siper cdo sfide qe nga viti 2010 qe jemi ne Shqiperi!

MISIONI JONE

Misioni yne eshte qe te rrisim me shume interesin e Shqiptareve drejt energjise diellore duke kursyer keshtu sado pak te ardhurat tuaja!

VIZIONI JONE

Vizioni yne eshte qe Shqiperia te behet e pavarur nga importet dhe nga energjia me ane te djegieve qe clirojne CO2, duke ulur keshtu koston qe cdo Shqiptar paguan per energjine elektrike!

Energji e paster per te ardhmen

PERDORE TANI PER NJE AMBIENT ME TE GJELBER!