PUNET TONA

33 Kw Ongrid Golem, Durres

Nentor 2020

2 Kw Offgrid, Dukat

2 kw panele + 4.8 kwh akumulim offgrid ne Dukat.

5 Kw Hybrid, Tropoje

Shtator 2020

5 Kw Ongrid, Fushe Kruje

Gusht 2020

2.5 Kw Offgrid, Shijak

2.5 kw panele, 4.8 kwh akumulator dhe 4 kw inverter. Sherben per kursim dhe sigurim energjie pa nderprerje ne cdo kohe.

3 Kw Offgrid, Kashar

Montimi i 3 kw offgrid.
Sherbim dhe mirmbajtje ne Kashar.

24.8 kw, Fier

Shkurt 2020,  fabrika tashme punon edhe me rrezet e diellit me instalimin e 24.8 kw panele fotovoltaike. 

4 Kw Ongrid, Dervican

Janar 2020, me instalimin e panele fotovoltaike 4 kw ongrid kjo shkolle ne Dervican mund te kurseje minimum 5200 kwh energji elektrike ne vit.

6 Kw , Rreshen

Maj 2019

3.7 Kw Offgrid, Grekan

Janar 2019

10 kw Ongrid, Himare

Maj 2017

600 W Offgrid (Me Bateri), Korce

Mini impiant fotovoltaik mbi nje kjoske ne Korce. Me 2 panele monokristaline x 300w, 1 inverter UPS 3kva dhe 2 bateri solare 12v 100 ah xhel.

2 Kw Ongrid, Korce

Janar 2020, 2000 wat panele fotovoltaike ongrid per nje shtepi me konsum minimal sapo u instaluan ne Korçe.

10 Kw Hibrid, Donofros

Janar 2020, per nje sistem te sigurt 24/7 me energji elektrike, sapo perfunduam me sukses impiantin fotovoltaik hibrid 10kw 3P. 10 kw panele fotovoltaike, 10 kw inverter hybrid, 24kwh akumulim. 

480 Watt Offgrid, Kalimash

Nentor 2019, 480w panele fotovolatike dhe 4.8kwh akumulim per nje sistem kamerash dhe ndricim.

1 Kw Ongrid, Korce

Korrik 2019, 1 Kw panele fotovoltaike ongrid me microinverter. 

5.4 Kw Offgrid Seman, Fier

Maj 2019, instaluar 5.4 kw panele fotovoltaike, 24 kwh akumulim dhe 15 kva inverter 3 fazor.

6 kw Hibrid, Gjiri Lalzit

Inverter hybrid 6 kw. Siguron energji pa nderprerje. Teprica pas akumulimit injektohet ne rrjet sipas kontrates me OSHEE.

 

5 Kw Ongrid, Fushe-Kruje

Shkurt 2018

1.2 Kw Offgrid, Fier

Maj 2019, instaluar ne nje ferme blegtorale ne mes te fushes ku mungonte energjia elektrike. 4 panele, 4 bateri, inverter 3kva, prodhon dhe akumulon energji mjaftueshem per ndricim pa limit, TV dhe frigorifer.

5.4 Kw Offgrid, Tirane

Maj 2019

2 Kw Offgrid, Divjake

Maj 2019

4 Kw Ongrid Grabian, Lushnje

Nentor 2018

20 Kw Ongrid, Elbasan

Tetor 2018

3 Kw Ongrid, Sarande

Shtator 2018

1.5 Kw offgrid Kurvelesh, Tepelene

Korrik 2018

1 Kw Offgrid, Kukes

Qershor 2018

9.4 Kw Ongrid, Tirane

Qershor 2018

1 Kw Offgrid Bjeshket e Xhanit, Dukagjin

Prill 2018

1 Kw Offgrid, Nivice Tepelene

Shkurt 2018 

 

1 kw Offgrid, Kuç

Dhjetor 2015

Siguron energji pa nderpreje ne zona ku nuk ka energji elektrike. Sherben per ndricim televizor frigorifer dhe pajisje te vogla qe nuk konsumojne me shume.