Ofertat

Specifikimet

Set ndriçimi me një bateri 100 ah, një panel 50 watt, rregullator 10 ah dhe dy llamba 9 watt.  

Sherben: Per ndricim dhe karikim telefoni.

Cmimi: 34 000 Lekë

Specifikimet

Set ndriçimi me një bateri 2×100 ah, një panel 260 watt, rregullator 10 ah dhe dy llamba 9 watt. 

Cmimi: 63 000 Lekë

Specifikimet

Set ndriçimi me një bateri 40 ah, një panel 50 watt, rregullator 10 ah dhe dy llamba 9 watt.  

Sherben: Per ndricim dhe karikim telefoni.

Cmimi: 25 000 Lekë

Specifikimet

Set ndriçimi me një bateri 40 ah, një panel 100 watt, rregullator 10 ah dhe dy llamba 9 watt. 

Cmimi: 29 000 lekë

Specifikimet

Set ndriçimi me një bateri 100 ah, një panel 100 watt, rregullator 10 ah dhe dy llamba 9 watt. 

Cmimi: 41 000 Lekë

Specifikimet

Set ndriçimi me një bateri 100 ah, një panel 180 watt, rregullator 20 ah, inverter 800w dhe dy llamba 9 watt. 

Cmimi: 53 000 Lekë

Specifikimet

Set ndriçimi me një bateri 100 ah, një panel 180 watt, rregullator 10 ah dhe dy llamba 9 watt. 

Cmimi: 44 000 leke

Specifikimet

Set ndriçimi me dy bateri 40 ah, një panel 260 watt, rregullator 20 ah dhe dy llamba 9 watt. 

Cmimi: 43 000 lekë

Specifikimet

Impiant offgrid me fuqi 520 watt, një inverter 800 w dhe 2 bateri 100ah. Sherben per Ndricim, TV,  Frigorifer – Perdorim i limituar

Cmimi: 139 000 Lekë

Specifikimet*

Impiant offgrid me fuqi 520 watt, një inverter 2.4 kw dhe 2 bateri 100ah. Sherben per Ndricim, TV,  Frigorifer – Perdorim i limituar

Cmimi: 229 000 Lekë

Specifikimet*

Impiant offgrid me fuqi 1080 watt, një inverter 3 kw dhe 4 bateri 100 ah. Sherben per Ndricim, TV dhe Frigorifer

Cmimi: 335 000 Lekë

Specifikimet*

Impiant offgrid me fuqi 1200 watt, një inverter 3 kw dhe katër bateri 100 ah. 

Cmimi: 410 000 Lekë 

Specifikimet*

Impiant offgrid me fuqi 2400 watt, inverter 5 kw, 8 bateri 12v 100 ah dhe rregulaltor 60 ah. 

Cmimi: 510 000 Lekë

Specifikimet

Set i pershtatshem per UPS. 3 bateri nga 12v 100 ah dhe falas nje inverter 1000va pure sine i programueshem sipas deshires 

Cmimi:  145 000 Lekë

ONGRID* 2.25kw

Impiant ongrid i lidhur me rrjetin elektrik. Montim, Instalim, Kontrata e Oshee, sahati me dy drejtime. 5 panele x 450w + inverter* 3kw. Garanci 5&15vjet. 

Cmimi: 315.000 Lekë

ONGRID* 3.3KW

Impiant ongrid i lidhur me rrjetin elektrik. Montim, Instalim, Kontrata e Oshee, sahati me dy drejtime. 10 panele x 330w + inverter 3kw. Garanci 5&15vjet. 

Cmimi:  490.000 Lekë

ONGRID* 3.92kw

Impiant ongrid i lidhur me rrjetin elektrik. Montim, Instalim, Kontrata e Oshee, sahati me dy drejtime. Garanci 5-15vjet. 

Cmimi: 483.600 Lekë

ONGRID* 11.76KW

Impiant ongrid i lidhur me rrjetin elektrik. Montim, Instalim, Kontrata e Oshee, sahati me dy drejtime. Garanci 5-15vjet. 

Cmimi:  1.150.000 Lekë

Sa kw ju duhen?

Ne foton bashkangjitur mund te gjeni se sa siperfaqe dhe kw panele ju duhen duke u bazuar ne konsumin mesatar vjetor. Kjo vlen vetem per konsumatoret familjar.

Sa Kw ju duhen?

Ne foton bashkangjitur mund te gjeni se sa siperfaqe dhe kw panele ju duhen duke u bazuar ne konsumin mesatar vjetor. Kjo vlen vetem per konsumatoret Biznes. 

  • Ne cmimet e mesiperme  TVSH eshte e perfshire
  • * perfshihet montimi dhe instalimi